Management

Jonathan Goderis

Sales manager broker, insurer and fleet services

Jonathan maakt sinds begin 2013 deel uit van Innovation Group Teledesk. Hij begon als teamleader en kwam via dit kanaal in het operationeel management en nadien de sales terecht. Sinds 1 Oktober 2015 is Jonathan sales manager voor alle business lines die in de Benelux aangeboden worden. Alsook neem hij de marketing op zich om het merk terug sterken in de markt te integreren. Hij begon zijn professionele carrière als operationeel manager bij een bouwpromotor die over gans Europa actief is.

Tijs Corneillie

Operations manager

Na zijn bachelor opleiding is Tijs als analist programmeur beginnen werken bij Sodeco. Na slechts 2 jaar was het tijd voor een nieuwe uitdaging & begon hij in 2013 als IT-manager bij Innovation Group. Hij was er verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe software & het onderhoud van de servers. Sinds 19 december 2016 is Tijs Operations manager geworden.

Perrine Pattyn

Teamleader Assistance

 057 22 81 11

Perrine maakt reeds sedert de beginjaren deel uit van Teledesk. Zij heeft de groei en evolutie van het bedrijf actief meegemaakt. Perrine is gestart als agent en werd daarna verantwoordelijk voor het team van de bijstand 24/7.

Ann Vandevelde

Teamleader accident management

 057 22 81 11

Ann begon in 2012 bij Innovation Group als Frontoffice medewerker en werkte haar op tot verantwoordelijke voor het Accident Management team. Klantgerichtheid en nauw contact met makelaars, bestuurders en herstellers zijn voor haar prioriteit. Hierdoor zorgt Ann en haar team ervoor dat ze een vaste waarde blijven voor de klanten en bieden ze een stabiel concept voor potentiële nieuwe klanten.

Olivia Decramer

Teamleader Telemarketing

 057 22 81 11

Olivia werkt sedert 2004 bij Innovation Group Teledesk. Zij begon als administratief medewerker in de afdeling Telemarketing en groeide door tot teamleader van deze afdeling.

Nadine Dehouck

Teamleader Third Party Administration

 057 22 81 11

Nadine werkt sedert 2008 bij Innovation Group Teledesk, waar zij begon als schadebeheerder auto voor de verzekeringsmaatschappij Baloise. Sedert 2015 is zij teamleader outsourcing en thans teamleader TPA.

 @Innovation Group TeledeskIG